Sabtu, 5 April 2014

Rakan Niaga


Info Rakan Niaga Akademi Bekerja Di RumahRakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah
Alhamdulillah, kini dibuka pendaftaran untuk rakan niaga Akademi Bekerja Di Rumah dengan menjual pakej dan service digital saja. Tak perlu keluar rumah, semuanya hanya di atas talian. Kami membuka peluang kepada orang ramai untuk menjadi rakan niaga akademi bekerja di rumah bermula bulan Disember 2013 ini. Semoga ia dapat membantu menambah duit poket atau menjadi pendapatan utama bagi mereka yang rajin mengusahakannya. Apa yang kalian jika mendaftar bersama kami?
  • Anda akan mendapat Satu Blog Bisnes yang membolehkan anda menjalankan operasi perniagaan hanya dari rumah sahaja.
  • Hanya perlu mempromosikan pakej-pakej jualan dan produk-produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah. Kami sediakan tapak untuk berniaga tanpa perlu keluar dari rumah. Apa yang perlu dilakukan hanyalah kesungguhan, fokus dan komited serta yang utama komputer atau laptop dan talian internet.

Blog tersedia dengan pautan:

1. Logo Akademi Bekerja Di Rumah
2. Logo rasmi SOHOdirectory
3. Kelas-kelas Online
4. Pakej Ebook Mula Bisnes/Ebook
5. Ruang Periklanan

InsyaAllah, kita sama-sama belajar dan keluar dari zon selesa. Pada masa yang sama berusaha menambah pendapatan TANPA PERLU KELUAR DARI RUMAH. HANYA HUJUNG JARI SAHAJA.
Mudahkan. Bahan promosi semua disediakan. InsyaAllah usaha agar kejayaan kita raih bersama.

Produk-produk dan Kelas Online Akademi Bekerja Di Rumah : 

Koleksi E Book


Apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan fan page (mula bisnes)


a. Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
b. Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
c. Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan. Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.
d. Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta.)
e. Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri bekerjaya yang mahu buat secara sambilan. Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
f. Apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain. juga bina jaringan bisnes secara online.
g. Apa yang kita belajar di dalam kelas ini. Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman. Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat fan page, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik. h. Membina rangkaian pengedar, mencari kenalan baru, mencari peluang bisnes baru melalui jaringan Akademi Bekerja Di Rumah

Pendaftaran kelas-kelas online dibuka setiap hari, boleh pilih kelas yang bersesuain dengan keperluan atau minat kalian.


1. ♥♡Kelas asas blog dan penulisan
2. ♥♡kelas asas blog dan fan page (mula bisnes)
3. ♥♡kelas belajar iklan mudah.my
4. ♥♡Kelas penulisan kreatif-daftar 
5.♥♡Kelas urus akaun bisnes kecil/ wahm, sahm, soho
6. ♥♡Pendaftaran rakan niaga/pengurus online akademi
7. ♥♡Tempahan blog bisnes/ blog penulisan.


Jika berminat sila hubungi saya:
Email : pn.nurfarhanaabdullah@gmail.com
Sms : 019-5600927
Facebook : abdullah_ farhana

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...